policija, automobil / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
19/03/2023 u 15:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Nikšiću

Na licu mjesta je izvršen uviđaj i od više lica su prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja, navode iz policije

Nikšićka policija uhapsila je A.B (22)  zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su jutros odmah nakon događaja uhapsili A.B. osumnjičenog za krivično djelo ubistvo u pokušaju - saopštila je Uprava polciije.

Naime, kako se navodi, policija je dva sata nakon ponoći obaviještena da je ispred jednog noćnog kluba došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između više osoba.

- Na lice mjesta je izašla Interventna jedinica koja je tu zatekla F.Z. (23) iz Nikšića sa povredama u predjelu stomaka. F.Z. je odmah prevezen u Medicinski centar na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu stomaka - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na licu mjesta je, kako dodaju, izvršen uviđaj i od više osoba su prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja.

- Sumnja se da je A.B. (22) nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža oštećenom F.Z. nanio ubodnu ranu u predjelu stomaka. A.B. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju - kazali su iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:05