Ухапшен због крађе / - илустрација
13/10/2021 u 13:23 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен осумњичени за разбојништво у Рожајама

Припадници полициjе су код овог лица пронашли гасни пиштољ са осам комада мунициjе за коjи се сумња да jе коришћен приликом извршења кривичног дjела као и отуђени новац

Службеници Управе полициjе у Рожаjма су у кратком року идентификовали особу коjа jе уз приjетњу пиштољем извршила разбоjништво на штету jедног малопродаjног обjекта у овом граду. 

– Полициjи jе синоћ око 20 часова власник продавнице мjешовите робе приjавио да jе непознато маскирано лице уз приjетњу пиштољем од запослене отуђило новац у износу од око 150 еура. Рожаjска полициjа jе у кратком року идентификовала осумњиченог. Синоћ jе лоциран и лишен слободе Р.Д. (49) из Рожаjа због сумње да jе извршио кривично дjело разбоjништво – наводе из Управе полиције. 

Припадници полициjе су код овог лица пронашли гасни пиштољ са осам комада мунициjе за коjи се сумња да jе коришћен приликом извршења кривичног дjела као и отуђени новац. 

Из Управе полиције су истакли да ће осумњичени бити уз кривичну приjаву приведен државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Рожаjама. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:14