/ - Ilustracija
05/01/2024 u 12:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Pljevljak: Osumnjičen da je sugrađaninu prodao 20 grama amfetamina

Policija je juče oko 10.00 časova u Skerlićevoj ulici kontrolisala S.T. (54) iz Pljevalja i kod njega pronašla i oduzela praškastu materiju za koju se sumnja da je amfetamin

Pljevaljska policija uhapsila je A.K. (33) osumnjičenog za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje i promet narkotika. A.K. je osumnjičen da je juče prodao oko 20 grama amfetamin S.T. (54) iz Pljevalja.

“Službenici Sektora za borbu protiv kriminala i Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, uhapsili A.K. (33) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje i promet narkotika”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Naime, kako su pojasnili, policija je juče oko 10.00 časova u Skerlićevoj ulici kontrolisala S.T. (54) iz Pljevalja i  kod njega pronašla i oduzela praškastu materiju za koju se sumnja da je amfetamin, težine oko 20 grama.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je S.T. drogu kupio od A.K. za iznos od 50 eura, nakon čega je, shodno naredbi nadležnog sudije, policija izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.K”, kazali su iz UP.

Iz policije su kazali da A.K. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju uhapšen zbog sumnje da je izvršio gore navedeno krivično djelo.

“Dok će protiv S.T. biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, poručuju iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:56