Pronađena droga / - UP
10/04/2024 u 19:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Podgoričanin zbog dilovanja, pronašli mu kokain i preko 10 kg marihuane

Akcijom službenika Sektora za borbu protiv kriminala zaduženog za borbu protiv droge spriječena dalja prodaja narkotika.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge su danas zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar”, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, lišili slobode S.P. (34) iz Podgorice, kod koje je pronađena marihuana, kokain novac i na taj način spriječili dalju uličnu distribuciju narkotika.

Uhapšena dvojica vozača, kod njih pronađena marihuana

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, shodno naredbi nadležnog sudije, izvršili su pretres dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi S.P. (34) iz Podgorice, navodi se u saopštenju.

- Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 10,4 kilograma,  manja količina praškaste materija za koju se sumnja da je opojna droga kokain, novac u iznosu od 1.050 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i jedan mobilni telefon, dvije vage za precizno mjerenje, aparat za vakumiranje - nvodi se u saopštenju Uprave policije.

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provjere, od kojih je jedno, dodaje se, visoke klase.

Preduzetim aktivnostima spriječena je dalja distribucija opojne droge kokain i marihuane putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:31