/ - фото илустрација Ж.Б.
22/10/2021 u 16:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Ухапшен страни држављанин: Кријумчарио људе

Припадници полиције су у мјесту Рибаревине контролисали аутобус који је саобраћао на релацији Херцег Нови – Београд и утврдили да се у њему налази 12 особа без докумената

Службеници Управе полиције у Бијелом Пољу су лишили слободе страног држављанина због кривичног дјела недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи. 

- Припадници полиције су у мјесту Рибаревине контролисали аутобус који је саобраћао на релацији Херцег Нови – Београд и контролом путника утврдили да се у њему налази 12 особа без идентификационих докумената, од којих је једно лице код себе посједовало захтјев за међународну заштиту странаца (захтјев за азил)- речено је из полиције.

Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да је лице А.Б. (35) рођен у Бангладешу, а који је код себе посједовао захтјев за азил, омогућио боравак и транзит страних држављана. 

- А.Б. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи. Нјему је након саслушања код тужиоца одређено задржавање до привода судији за истрагу, док је 11 особа  без докумената спроведено у прихватилиште за странце- наводе из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

05. decembar 2021 10:52