Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
10/09/2023 u 08:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen treći osumnjičeni za nasilničko ponašanje na plaži Ploče

Kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, policajcima koji su učesnici tog događaja iz Kotora Slobodanu Vulanoviću i Marku Vučiniću određen je pritvor do 30 dana

Po nalogu postupajućeg tužioca sinoć je uhapšen O.S. zbog sumnje da je bio u grupi koja je pretukla dvojicu turskih državljana i maltretirala dvojicu njihovih rođaka na plaži Ploče u Budvi.

Kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, policajcima koji su učesnici tog događaja iz Kotora Slobodanu Vulanoviću i Marku Vučiniću određen je pritvor do 30 dana.

- O samom događaju postupajući tužilac je obaviješten 31. avgusta 2023. godine,nakon čega je preduzeo brojne mjere i radnje na otkrivanju učinilaca navedenog krivičnog djela iz kojih je proistekla osnovana sumnja da da je gupa od pet lica (I.J, O.S, M.V, S.V. i M.V), od kojih su dvojica policijski službenici, izvršila krivično djelo – nasilničko ponašanje. Dvojici osumnjičenih (I.J. i M.V.) ranije je na predlog postupajućeg državnog tužioca određen pritvor, dok je O.S. bio u bjekstvu do sinoć - naveli su iz ODT Kotor.

Policijski službenici uhapšeni su prije tri dana po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru zbog sumnje da su bili dio grupe koja je, 27. avgusta, na plaži Ploče izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu turskih državljana.

Određeno zadržavanje dvojici službenika Uprave policije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:20