Photo by Max Kleinen on Unsplash-илустрација
15/06/2021 u 13:35 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшен Зарија Драговић: Осумњичен да је након свађе испалио метак поред комшије

На мјесту догађаја је извршен увиђај и пронађен је испаљени пројектил а претресом возила које корсти З.Д. полиција је пронашла осам комада муниције, наводе из УП

Барска полиција ухапсила је Зарију Драговића, безбједносно интересантно лице, због сумње да је извршило кривчно дјело угрожавање сигурности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и ескплозивних материја. 

-Дежурна служба Центра безбједности Бар је обавјештена јуче око 17.00 часова од стране С.К. (40) из Бара да је његов комшија З.Д. (43) из Бара након краћег вербалног конфликта поред њега испалио један пројектил док се налазио у дворишту своје куће-саопштено је из Управе полиције.

Брзом интервенцијом полиције Драговић,који се у полицијским евиденцијама води као безбједносно интересантно лице, је лоциран и ухапшен.

-На мјесту догађаја је извршен увиђај и пронађен је испаљени пројектил а претресом возила које корсти З.Д. полиција је пронашла осам комада муниције-наводе из УП.

О догађају је обавјештен државни тужилац у Основном државном тужилшатву у Бар који је наложио да се З.Д. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и ескплозивних материја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:09