Odjeljenje bezbjednosti Nikšić / Radoje Živković
06/06/2023 u 18:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena dvojica Nikšićana zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli policijsko-tužilačke mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i identifikovali izvršioce

Zaposleni u Medicinskom centru Nikšić obavijestili su 4. juna oko 4.30 časova policijske službenike Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dva lica, sa povredama iz tuče, saopšteno je iz Uprave policije.

– Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić postupili su po prijavi i došli do saznanja da su dva oštećena lica, kojima su u medicinskoj ustanovi konstatovane teške tjelesne povrede, prethodno učestvovala u tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nikšiću, kojom prilikom su im dva, tada nepoznata lica, zadala udarce i na taj način im nanijela povrede – navodi se u saopštenju.

Oni su, kako se navodi u saopštenju, zadobili teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilične kosti.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli policijsko-tužilačke mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i identifikovali izvršioce.

– Sumnja se da su N.G. (29) i N.R. (27) iz Nikšića izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda i oni su po nalogu postupajućeg tužioca lišeni slobode – naveli su iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:55