Ilustracija / foto: SHUTTERSTOCK
27/08/2023 u 13:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena osoba koja se sumnjiči za falsifikovanje novca

Policija je postupila u odnosu na prijavu, izašla na lice mjesta, gdje je zatečeno lice A.B. (31) sa Kosova i on je doveden u službene prostorije, saopšteno je iz policije

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su 26. avgusta u 03.15 časova obaviješteni od strane zaposlenih u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu da je jedno lice pokušalo da stavi u promet falsifikovanu novčanicu od 20 eura, radi plaćanja ugostiteljskih usluga u pomenutom objektu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, policija je postupila u odnosu na prijavu, izašla na lice mjesta, gdje je zatečeno lice A.B. (31) sa Kosova i on je doveden u službene prostorije.

- Od njega i od još jednog lica prikupljena su obavještenja na okolnosti događaja, te je privremeno oduzeta pomenuta novčanica. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da je riječ o krivičnom djelu falsifikovanje i po njegovom nalogu A.B. je lišen slobode - zaključuje se u saopštenju UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 02:38