lisice, policijske lisice, hapšenje / - SHUTTERSTOCK
31/01/2023 u 12:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena osoba osumnjičena za tri krađe vozila

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policija je pronašla otuđeno vozilo i lice koje je upravljalo vozilom R.Lj. (41) u mjestu Glava Zete - navode iz policije

Nikšićka policija je rasvijetlila tri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i lišila slobode jednu osobu, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako se dodaje, policiji je u Nikšiću od strane oštećenog lica prijavljeno da mu je otuđeno vozilo koje je bilo parkirano na parking prostoru ispred jednog trgovinskog objekta u tom gradu.

- Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policija je pronašla otuđeno vozilo i lice koje je upravljalo vozilom R.Lj. (41) u mjestu Glava Zete - navode iz policije.

Pripadnici policije su sprovodeći svoje aktivnosti došli do sumnje da je ovo lice otuđilo još dva vozila u prethodnom periodu koja su pronađena i vraćena vlasnicima.

Upoznat je tužilac koji je naložio da se osumnjičeni R.Lj. liši zbog summnje da je izvršio krivično djelo teška krađa i dva krivična djela krađa, zaključuje se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:49