Ilustracija / - TWITTER
24/05/2023 u 10:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena osoba u Herceg Novom zbog ulične prodaje narkotika

Po nalogu postupajućeg tužioca J.R. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnh droga - dodaju iz Uprave policije

 

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, u cilju očuvanja stabilnog stanja bezbjednosti, u sklopu planskih aktivnosti na kontroli lica i vozila, u ulici Janka Beka kontrolisali J.R. iz Herceg Novog, saopšteno je iz Uprave policije.

- Kod njega je pronađeno nekoliko pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 13,5 grama, kao i vaga za precizno mjerenje - dodaju u saopštenju.

Kako se navodi, sumnja se da je pronađena opojna droga bila namijenjena daljoj uličnoj prodaji.

- Po nalogu postupajućeg tužioca J.R. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnh droga - dodaju iz Uprave policije.

Službenici hercegnovske policije su od početka maja pronašli i oduzeli određenu količinu opojne droge, preduzimajući intezivne mjere i radnje na suzbijanju ulične prodaje narkotika, te lišili slobode sedam osoba i u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, krivično procesuirali osam lica zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droga, zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:12