хапшење никшић / - илустрација
28/05/2022 u 11:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Будви ухапшена особа осумњичена за силовање

О свему је обавијештен надлежни тужилац по чијем је налогу извршен увиђај на лицу мјеста, прикупљена су обавјештења од оба лица, те су од стране љекара извршени неопходни прегледи, саопштено је из Управе полиције

Будванска полиција је синоћ у 01.15 часова обавијештена од стране грађана да се у једној породичној кући чује вика и галама, саопштено је из Управе полиције.

- Полицијски службеници су изашли на лице мјеста гдје су затекли М.С.К. из Републике Србије са боравком у Будви и Б.К. из Котора, стално настањен у Будви - наводи се у саопштењу.

Предузете су све неопходне активности из полицијских надлежности, те је полиција дошла до сумње да је Б.К. физички напао и присилио на сексуални однос оштећену, додали су из УП.

Како су навели, о свему је обавијештен надлежни тужилац по чијем је налогу извршен увиђај на лицу мјеста, прикупљена су обавјештења од оба лица, те су од стране љекара извршени неопходни прегледи.

Додаје се да је поступајући тужилац  након увида у списе предмета изјаснио да се у радњама Б.К. стичу елементи кривичног дјела силовање.

Б.К. је лишен слободе и он ће уз кривичну пријаву бити приведен тужиоцу на даљу надлежност, закључују из Управе полиције у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 13:15