/ FOTO: ILUSTRACIJA DAN PORTAL
31/03/2023 u 11:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena žena zbog sumnje da je navodila djecu na prosjačenje

B.R. i petoro djece su dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica kojom prilikom je kod nje i jednog djetata pronađena određena količina metalnog novca

Podgorička policija je uhapsila B.R. (27) iz Kosova zbog sumnje da je zloupotrebom odnosa zavisnosti navodila na prosjačenje četiri maloljetne osobe.

- Podgorička policija je sinoć na raskrsnici Bulevara Džordža Vašingtona zatekla osumnjičenu B.R., koja je u naručju držala dijete staro godinu dana, i četvoro djece starosti od četiri do 12 godina, koja su prilazila vozilima koja su stajala na raskrsnicama i na smjenu prosjačila, nakon čega su novac donosila i predavala B.R., koja je potom taj novac prebrojavala- navodi se u saopštenju.

B.R. i petoro djece su dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica kojom prilikom je kod nje i jednog djetata pronađena određena količina metalnog novca.

- Ona je lišena slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršila krivično djelo trgovina ljudima- rečeno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 14:27