Ilustracija / - FOTO: UNSPLASH
29/05/2024 u 13:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšene četiri osobe zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti

Policija Tivat uhapsila je čtiri osobe osumnjičene za nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje, nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom i ugrožavanje sigurnosti - dodaju u saopštenju.

Tivat: Rasvijetljena teška krađa, iz bankomata kurali preko 23 hiljade eura

Ističu da su policijski službenici došli su do sumnje da je M.K. (19) fizički napadnut od strane S.R. (23), M.R. (21), L.G. (19) i jednog maloljetnog lica starog 17 godina, a čemu je prethodio događaj u kome je M.K. uputio riječi prijeteće sadržine po život i tijelo pomenutih.

- Shodno saznanjima o navedenim događajima policijski službenici su u saradnji sa budvanskom policijom izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste pomenuta lica na tri lokacije i tom prilikom je kod P.G. pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, dok je kod S.R. pronađena bejzbol palica i dva gasna pištolja - dodaju iz policije.

Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem su nalogu lišeni slobode - M.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu S.R., M.R., L.G. i maloljetnika starog 17 godina, dok su S.R. i maloljetnik lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

- Takođe, slobode su lišeni i M.R. i L.G. koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje. U odnosu na pronađene predmete tokom pretresa protiv pomenutih lica biće pokrenuti odgovarajući postupci - zaključuju u saoapštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jul 2024 23:04