/ - Полиција спорвела контролу- фото: ИЛУСТРАЦИЈА
24/09/2021 u 16:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшене двије особе код којих је пронађен амфетамин

Пронађено је пвц паковање са садржајем опојне дроге амфетамин тежине седам грама, дигитална вага за прецизно мјерење, као и пиштољ Рр-51 ПОЛИЦЕ калибра 7,65 мм са пет комада муниције

Полиција је у Херцег Новом ухапсила двије особе код којих је пронађена опојна дрога амфетамин. Ради се о М.С. (21) и А.Г. (41).

-Проактивним дјеловањем у циљу сузбијања уличне продаје наркотика, а по наредби судије за истрагу Вишег суда у Подгорици, полиција је извршила претрес стана који користи М.С. (21) са Цетиња, са боравком у Херцег Новом. Пронађено је пвц паковање са садржајем опојне дроге амфетамин тежине седам грама, дигитална вага за прецизно мјерење, као и пиштољ Рр-51 ПОЛИЦЕ калибра 7,65 мм са пет комада муниције за ово оружје-наводе из Управе полиције.

Додају: "М.С. се на терет ставља кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја и он је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици".

-Осим тога, полиција је у Херцег Новом извршила и претрес стана и других просторија које користи А.Г. (41) из Подгорице, са боравком у Херцег Новом. Претресом је пронађено 24 грама опојне дроге амфетамин.  Због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога А.Г. је лишен слободе и спроведен поступајућем тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици на даљу надлежност-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:05