FOTO. Uprava policije, Tviter Policija, ilustracija / -FOTO. UPRAVA POLICIJE, TVITER POLICIJA, ILUSTRACIJA
27/08/2023 u 15:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeni Barani: Osumnjičeni za devet teških krađa izvršenih prošle i tekuće godine

Oni su, kako se sumnja, od početka 2022. godine do aprila 2023. godine, na teritoriji Bara, naselja Dobra voda, Zaljevo i Utjeha, upotrebom fizičke snage

Barska policija rasvijetlila je devet krivičnih djela teška krađa koja su izvršena na štetu više fizičkih lica, saopšteno je iz Uprave policije. 

- Naime, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju više krivičnih djela teška krađa u dužem vremenskom periodu, a u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Baru, pripadnici barske policije lišili su slobode A.L. (18) i E.M. (25), oba iz Bara. Oni su, kako se sumnja, od početka 2022. godine do aprila 2023. godine, na teritoriji Bara, naselja Dobra voda, Zaljevo i Utjeha, upotrebom fizičke snage, podesnim sredstvom i savladavanjem prepreka, u devet navrata, izvršili provale u stambene i pomoćne objekte koje koriste oštećena lica, gdje su izvršili premetačine i otuđili pvc stolariju, građevinski materijal, alat, djelove građevinskih mašina, bijelu tehniku, računarsku opremu, novac, zlatni nakit i ručne satove - kazali su iz Uprave policije. 

Oni dodaju da su ova lica otuđene predmete prodavali njima poznatim licima za novac, čime su stekli protivpravnu imovinsku korist od više hiliada eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:10