/ FOTO: UPRAVA POLICIJE
30/01/2023 u 14:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšene dvije osobe: Pronađena marihuana, kokain, ekstazi

Budvanska policija kontrolisa je više osoba u cilju suzbijanja nelegalne prodaje narkotika

Budvanska policija je zaplijenila marihuanu, kokain, ekstazi i novac za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnih djela, te uhapsili dvije osobe.

- Po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, budvanska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.A. (30) iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi. Pronađeno je više manjih pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine oko 35 grama, biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana oko 16 grama, dvije vage za precizno mjerenje, mobilni telefon i novac u iznosu od 5.200 eura za koje se sumnja da su stečeni prodajom opojne droge- navodi se u saopštenju.

image
FOTO: UPRAVA POLICIJE

Takođe, pripadnici budvanske policije su u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke „Citroen c3“, budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.L. (28) iz Budve.

- Pronađeno je i oduzeto 734 grama opojne droge marihuana, manja količina opojne droge kokain, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno mjerenje, mobilni telefon, novac u iznosu od 975 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz opojnih droga. Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih doga N.A. i A.L. su lišeni slobode i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje- navodi se u saopštenju.

image
FOTO: UPRAVA POLICIJE

Osim toga, u jos tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplijenila manje količine opojne droge i to od lica S.D. (32) i A.N. (23) iz Ruske Federacije i A.O. (23) iz Podgorice.

- Protiv ovih lica su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakon a o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. mart 2023 23:11