Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
09/06/2023 u 10:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšene dvije osobe u krađi u Podgorici, fizički napali policajce

Zatečena lica pokušala su da pobjegnu, ali su ih policijski službenici sustigli, te su tom prilikom ova lica fizički napala policijske službenike, pružila aktivan otpor i prema njima upotrijebili sprej sa nadražujućim dejstvom, saopštili su iz UP

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica postupali su juče u odnosu na saznanja da je u toku provala u jedan stan u zgradi u Moskovskoj ulici, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Izlaskom na lice mjesta zatekli su dvije osobe koje su pomoću podesnih sredstava nasilno otvorila vrata od stana i izvršili premetačinu. Zatečena lica pokušala su da pobjegnu, ali su ih policijski službenici sustigli, te su tom prilikom ova lica fizički napala policijske službenike, pružila aktivan otpor i prema njima upotrijebili sprej sa nadražujućim dejstvom - saopšteno je iz UP.

Šest službenika Uprave policije se javilo na ukazivanje ljekarske pomoći zbog dejstva spreja sa nadražujućim dejstvom.

- U cilju savladavanja ovih lica službenici policije upotrijebili su sredstva prinude i lica lišili slobode. Riječ je o Z.L. (41) i M.Š. (43). Izvršen je uviđaj na licu mjesta i izuzeti su predmeti koji su, kako se sumnja, korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

M.Š. se tereti za krivično djelo teška krađa i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok se Z.L. sumnjiči za krivično djelo teška krađa - saopštili su iz Uprave policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:23