Расвијетљена крађа (илустрација) / - Гугл
29/11/2023 u 14:40 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tokom jučerašnjeg dana uhapšene dvije osobe

Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške i pet lake tjelesne povrede

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore saopšteno je da je prethodnog dana registrovano: jedno krivično djelo - KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dva lica su uhapšena, dok su zbog ranije izvršenih krivičnih djela podnijete četiri krivične prijave i jedan poseban izvještaj.

- Policijski službenici OB Podgorica pronašli su jedno lice, za kojim je od strane SKP OB Bar raspisana lokalna potjernica, zbog KD oduzimanje vozila iz čl. 248 KZ CG. Lice je lišeno slobode i sprovedeno ODT-u. U Šavniku je slobode lišeno jedno lice, zbog osnovane sumnje da je počinio KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 300 KZ CG - navode u saopštenju o biltenu.

Kada je javni red i mir u pitanju izvršena su tri prekršaja (fizički napad, drsko ponašanje), dok je u odnosu na Zakon o zaštiti od nasilja u porodici izvršeno pet prekršaja, povodom čega su tri lica lišena slobode.

Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške i pet lake tjelesne povrede.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:45