/ - фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
15/12/2021 u 12:49 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ухапшени Беранци због крађе сатова вриједних 150.000 еура

Оперативним радом полиција је дошла до сазнања да су сатови, по претходно постигнутом договору, продати за сада непознатом лицу на подручју Берана

Службеници Управе полиције су у кратком року расвијетлили разбојништво које је извршено у Тивту на штету једне јувелирнице и идентификовали три осумњичене особе од којих су двије лишене слободе, а за једном се интензивно трага.

- У Беранама је лишен слободе Н.Т. (30) из Берана док је у Тивту лишен слободе Х.Д. (30) из Берана који је привремено настањен у Тивту, због сумње да су извршили кривично дјело разбојништво. Полиција интензивно трага за Х.Ш. (26) из Берана који се такође терети за ово кривично дјело.  Службеници полиције су дошли до сумње да је Х.Д., по претходно постигнутом договору са Н.Т. и Х.Ш., 9. децембра у ауту чекао ове двије особе које су, маскиране ушле у јувелирницу и уз пријетњу пиштољем и употребом физичке снаге према запосленој отуђили 11 ручних сатова марке „Хублот“ малопропдајне вриједности 149.600 еура- речено је из полиције.

Након саслушања државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици је за Н.Т. и Х.Д. одредио задржавање до привода надлежном судији за истрагу. 

- Оперативним радом полиција је дошла до сазнања да су отуђени сатови, по претходно постигнутом договору, продати за сада непознатом лицу на подручју Берана. Службеници Управе полиције предузимају интензивне активности на лоцирању Х.Ш. и проналаску отуђених ручних сатова- наводе из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 09:43