/ - FOTO: ARHIVA
21/03/2022 u 11:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено 75 возача који су возили под дејством алкохола

Управа полиције још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују прописе и на тај начин допринесу, како личној, тако и безбједности других учесника у саобраћају

Током викенда на црногорским путевима евидентирано је 27 саобраћајних незгода у којима је једна особа смртно страдала као пјешак, док је једна задобило тешке тјелесне повреде, а седам особа је задобило лаке тјелесне повреде.

-У истом периоду припадници саобраћајне полиције су поднијели 880 прекршајних пријава, издали 435 прекршајних налога, одузели 16 пари регистарских ознака и исто толико возила искључили из саобраћаја.  Због вожње под дејством алкохола полиција је лишила слободе 75 возача.  Група полиције за безбједност саобраћаја на путевима је лишила слободе Д.С. (31) из Подгорице који је возио брзином од 172 км/х гдје је дозвољена брзина ограничена саобраћајним знаком до 80км/х, а који је био под дејством алкохола у концентрацији од 1.78 г/кг- саопштено је из Управе полиције.

Никшићка полиција је лишила слободе В.В. (60) који је управљао возилом под дејством алкохола у концентрацији од 2.71 г/кг. 

Управа полиције још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и на тај начин допринесу, како личној, тако и безбједности других учесника у саобраћају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:50