/ AIR MONTENEGRO PRVI LET, AIR MONTENEGRO, NOVA AVIO KOMPANIJA CG, AERODROM PODGORICA, AERODROM, ZGRADA AERODROMA - IVAN PETROVIC-IPE
19/04/2022 u 15:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшено пет особа: На граничном прелазу Аеродром Подгорица дали на увид лажне исправе

Они су, како се сумња, службеницима на граничном прелазу Аеродром Подгорица, у намјери путовања, дали на увид лажне путне исправе.

Подгоричка полиција је, предузимајући активности из своје надлежности, процесуирала шест особа надлежном тужилаштву због сумње да су извршили кривично дјело фалсификовање исправе.

Наиме, службеници Центра безбједности Подгорица су поднијели кривичну пријаву против М.Р. (64) због сумње да је извршио кривично дјело фалсификовање исправе.

-Он је дјело које му се ставља на терет извршио на начин што је у својству стечајног управника сачинио, потписао и предао надлежном органу ЈПР образац за одјаву са обавезног социјалног осигурања за лице Д.В. са неистинитом с адржином у вези рјешења о престанку радног односа за извршног директора привредног друштва „Палас Инвест” д.о.о. Осумњичени је потом, рјешење антидатирао на дан отварања стечајног поступка и овјерио печатом привредног друштва „Палас Инвест у стечају” д.о.о., који му је био повјерен у раду за вријеме трајања стечајног поступка-наводе из Управе пшолиције.

Осим тога, слободе су лишени А.Ш. (24), Н.П. (29), Л.Г.Л. (24), И.Х. (29) и Е.Х. (28) због сумње да су извршили кривично дјело фалсификовање службене исправе. Они су, како се сумња, службеницима на граничном прелазу Аеродром Подгорица, у намјери путовања, дали на увид лажне путне исправе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:30