Славица Крушчић Васовић / - РТЦГ
20/06/2021 u 11:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ухапшена особа коjа jе вриjеђала уредницу Парламентарног канала ТВЦГ

О догађаjу jе обавиjештен државни тужилац у ОДТ Подгорица коjи се изjаснио да се у радњама М.М. не стичу елементи кривичног дjела чиjе се гоњење предузима по службеноj дужности, наводи се у саопштењу

Подгоричка полициjа jуче jе, предузимаjући мjере и радње из своjе надлежности, лоцирала и лишила слободе особу коjа jе вриjеђала уредницу Парламентарног канала Телевизиjе Црне Горе Славицу Крушчић Васовић.

- С.К.В. jе 18. jуна 2021. године подниjела приjаву Центру безбjедности Подгорица у коjоj jе навела да jоj jедна особа путем електронске комуникационе мреже шаље увредљиве поруке и фотографиjе и видео-снимке експлицитног садржаjа - навели су из МУП-а.

Припадници подгоричке полициjе одмах су предузели мjере и радње на расвjетљавању догађаjа и лоцирали и лишили слободе М.М. (55).

- О догађаjу jе обавиjештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву (ОДТ) у Подгорици коjи се изjаснио да се у радњама М.М. не стичу елементи кривичног дjела чиjе се гоњење предузима по службеноj дужности - наводи се у саопштењу.

Полициjски службеници су лишили слободе М.М. због почињеног прекршаjа из члана 7 Закона о jавном реду и миру (грубо вриjеђање, нарочито дрско, бестидно и увредљиво понашање). Он jе у 11 часова приведен надлежном судиjи за прекршаjе, а у предмет су били укључени службеници Групе за сузбиjање високотехнолошког криминала, саопшавају из МУП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:24