Vitali Grečin i Obama / - PRINTSCREEN/THE SUN/CREDITS: VITALI GREčIN
05/11/2023 u 12:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Ukrajinskog plejboja" uhapšenog u Tivtu povezuju sa aferama oko pornografije širom svijeta

The Sun je pisao da Grečin stoji iza događaja u Dubajiu (april 2021.), kada je petnaestak djevojaka, zajedno sa organizatorom, uhapšeno zbog golotinje

Ime Ukrajinca sa američkim pasošem Vitalija Grečina (43), koji je uhapšen u Tivtu 1. novembra zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima na štetu osobe stare 21 godinu, pominjalo se i prije dvije godine - o njemu je pisao britanski The Sun nazivajući ga "ukrajinski plejboj".

Crnogorska policija je u okviru akcije hapšenja Grečina, izvršili pretres sedam soba jednog hotela u Tivtu, gdje je zatečeno 18 stranih državljanki Ukrajine, Bjelorusije, Rusije i Izraela, kao i 10 stranih državljana Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajine, Rusije, Bjelorusije i Grčke. Istražitelji su došli do sumnje da je još osoba umiješano u ovu priču, pa su juče stavljene lisice na ruke dvojici Ukrajinaca i jednom Rusu.

The Sun je pisao da Grečin stoji iza događaja u Dubajiu (april 2021.), kada je petnaestak djevojaka, zajedno sa organizatorom, uhapšeno zbog golotinje. Naime, one su se fotografisale na balkonu potpuno nage, a brzo je reagovala policija i tužilaštvo u Emiratima, uhapsilo ih i deportovalo.

"Slabost prema golišavim ženama"

Ukrajinski plejboj koji ima “slabost prema golišavim ženama” imenovan je kao čovjek koji stoji iza događaja u Dubajiu.

Svjetske agencije, piše The Sun, navode da je “krovni čovjek” koji je organizovao putovanje i fotografisanje Vitalij Grečin (41) iz Kijeva. Posjeduje američki pasoš i vjeruje se da je on organizator kompletnog spektakla. Društvenim mrežama se širi fotografija na kojoj on svira klavir dok ga okružuje mnogo nagih devojaka.

On se čak dovodi i u vezu sa bivšim predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Barakom Obamom. Ranije se fotografisao sa njim, pa strani mediji dovode u vezu plejboja iz Ukrajine i Obamu.

Djevojke iz Rusije, Ukrajine, Bjelorusije i Moldavije, zajedno sa organizatorom fotografisanja Aleksejem Kontsovom, ruskim biznismenom, sprovedeni su u policijsku stanicu, gdje su i kažnjeni momentalnom deportacijom u matičnu zemlju.

Kako je objavio britanski “San”, djevojke su se skinule i pozirale prilikom snimanja za izraelsku internet-stranicu koja je jedna verzija američke stranice za odrasle. Svjetski mediji objavili su ovu vijest, nazivajući djevojke modelima ili manekenima. A ko su zapravo one?

Jedna od djevojaka, Ukrajinka iz Kijeva Marijana Fedčuk priznala je da je bila na fotografiji, kao i brojne druge žene. Njoj ovo nije bio prvi odlazak u Dubai, jer na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije i piše o Dubaiju. Prikazala je da gleda snimak djevojaka na terasi, a onda je napisala “Čista desetka”. Takođe, komentarisala je i ruske i ukrajinske medije koji pišu o njoj. Pozvala je sve koji imaju pitanja da joj postavljaju na njenom profilu za fanove.

Marijana se predstavlja kao manekenka i model, a na svom profilu na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije na kojima je potpuno naga.

Nedugo nakon deportacije, dio djevojaka došao je u Crnu Goru. Kako je portal Dan tada pisao, tri djevojke iz Ukrajine, kažnjene su sa po 450 eura, zbog golotinje na Jadanskoj magistrali i u Starom gradu u Kotoru, a pripadaju takozvanom "Guznom odredu" (Butt squad):

Ко су голе Украјинке: "Г*зни одред" правио хаос у Котору и Дубајиу

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 03:12