Ulcinj, oružje / - UPRAVA POLICIJE
12/05/2023 u 10:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ulcinj: Krivična prijava zbog oružja u ilegalnom posjedu

Policija je pronašla i oduzela pištolj marke CZ57 kalibra 7,62mm, lovačku pušku, vazdušnu pušku, šest detonatorskih kapisli, 59 komada municije različite vrste i kalibra, metalni boks i pribor za punjenje lovačke puške

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su sinoć pretresom pronašli i oduzeli više komada oružja, municiju i druge predmete. Protiv jedne osobe je podnijeta krivična prijava.

- Ulcinjska policija je sinoć, postupajući po nalogu nadležnog suda, izvršila pretres kuće koju koristi A.K. iz Ulcinja. Policija je pronašla i oduzela pištolj marke CZ57 kalibra 7,62mm, lovačku pušku, vazdušnu pušku, šest detonatorskih kapisli, 59 komada municije različite vrste i kalibra, metalni boks i pribor za punjenje lovačke puške, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je naložio da se protiv A.K. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 14:28