policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
18/09/2023 u 16:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ulcinj: Pronađena marihuana, prekršajne prijave protiv dvije osobe

Iz policije navode, kontrolom S.K. (39) pronađena je ručno pravljena cigareta sa marihuanom, kao i tri manja pvc pakovanja sa istim sadržajem, ukupne mase 13,8 grama

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, postupajući po planskim aktivnostima u cilju pronalaska i procesuiranja lica koja se bave nelegalnom distribucijom i korištenjem opojnih droga, kontrolisali dvije osobe u blizini dva ugostiteljska objekta na Velikoj plaži.

Iz policije navode, kontrolom S.K. (39) pronađena je ručno pravljena cigareta sa marihuanom, kao i tri manja pvc pakovanja sa istim sadržajem, ukupne mase 13,8 grama.

- Takođe, ulcinjska policija je u blizini drugog ugostiteljskog objekta na Velikoj plaži kontrolisala vozača I.K. (24). Kod njega je tom prilikom pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 17,2 grama, te drobilicu sa pomenutom materijom - dodaju iz policije.

Sa događajima je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama S.K. i I.K. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

- Protiv S.K. i I.K. su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je pomenuta materija oduzeta i upućena u Fornezički centar u Danilovgradu na vještačenje - ističu iz policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. decembar 2023 14:37