Identifikovan počinilac / - RTNK
07/02/2024 u 20:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Maloljetni Nikšićanin polomio česmu na Trgu slobode

Pripadnici službe su identifikovali maloljetno lice A.B. iz Nikšića, za kojeg se sumnja da je pričinio oštećenja na javnoj česmi na Trgu slobode, koji se popeo, a zatim rukama oborio i polomio elemente sa gornje dijela česme - kazali su iz policije

Pripadnici službe Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su preduzimajuci mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili događaj kada je oko ponoći šestog na sedmi februar 2024. godine NN lice pričinilo oštećenje na javnoj cesmi koja se nalazi na Trgu slobode u Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije.

- Pripadnici službe su identifikovali maloljetno lice A.B. 2009. godište iz Nikšića, za kojeg se sumnja da je pričinio oštećenja na javnoj česmi na Trgu slobode, koji se popeo, a zatim rukama oborio i polomio elemente sa gornje dijela česme - kazali su iz policije. 

Nikšić: Vandalizam na glavnom gradskom trgu

O navedenom događaju i preduzetim mjerama i radnjama je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo iz člana 253 Krivičnog zakonika CG i naložio da se protiv osumnjičenog A. B. podnese krivična prijava u redovnom postupku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:05