/ FOTO: RTCG.ME
25/07/2022 u 13:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pokušaj pljačke: Novac se nalazi u oštećenom bankomatu

Službenici Uprave policije u Budvi preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikaciji lica ili više njih koja su jutros aktivirala eksplozivnu napravu na bankomatu jedne banke

U Budvi je rano jutros došlo do eksplozije, tokom pokušaja pljačke jednog bankomata, a kako je rečeno iz Uprave policije osumnjičeni nisu uspjeli da ukradu noac. Incident se dogodio na ulazu u Sportsko rekreativni centar.  

Pokušaj pljačke u Budvi: Bombom na bankomat

- Službenici Uprave policije u Budvi preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikaciji lica ili više njih koja su jutros aktivirala eksplozivnu napravu na bankomatu jedne banke. Jutros je aktivirana eksplozivna naprava na bankomatu koji je smješten u prostorijama Turističkog naselja Slovenska plaža u Budvi, kojom prilikom nije otuđen novac iz bankomata. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, nakon čega je od strane službenika banke ustanovljeno da iz bankomata novac nije otuđen već se nalazi u oštećenom bankomatu i plombiranim sefovima. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je djelo kvalifikovao kao teška krađa u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja ieksplozivnih materija- rečeno je iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:24