Хапшења, (илустрација) / - МУП
28/11/2023 u 13:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Novljanin uhapšen zbog vrijeđanja i prijetnji, oružja i droge

Pretresom stana kod V.Š. pronađen je i oduzet pištolj marke "Radon Vis", kao i 36,4 grama opojne droge marihuana

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug" – Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, lišili su slobode V.Š. (51) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, on je, kako se sumnja, ovo krivično djelo izvršio na štetu lica iz Bosne i Hercegovine i to na način što je 26. novembra uputio oštećenom riječi prijeteće sadržine po njegov život i tijelo.

Nadalje, pripadnici hercegnovske policije su juče, na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Herceg Novom izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice u mjestu Zelenika.

- Tom prilikom pronađen je i oduzet pištolj marke "Radon Vis" kalibra 9mm i četiri komada municije istog kalibra, kao i 36,4 grama opojne droge marihuana - saopšteno je iz UP.

- Protiv njega su podnijete i krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:49