Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
28/08/2021 u 13:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УП: Службеници задовољавају критеријуме психо – физичке спремности за одговор било којем задатку

Полиција сваку активност у односу на јавне скупове обавља по претходно утврђеном плану и ангажује оне полицијске службенике који припадају организационој јединици

Поводом информација које су објављене у појединим медијима из Управе полиције су навели да су нетачни  наводи да је менаџмент Управе полиције упутио инструкције са критеријумима по којима је неопходно обавити селекцију припадника полиције који ће бити ангажовани 5. септембра на Цетињу.

-Такође, наводи да је врх полиције издао налог и писане инструкције свим оперативним јединицама полиције да упуте службенике на приправност током поменутог датума и још неколико дана, су неиситнити.Службеници Управе полиције задовољавају критеријуме психо – физичке спремности за одговор било којем задатку, што свакако поткрјепљује то да наводи у поменутом тексту не одговарају истини. Полиција сваку активност у односу на јавне скупове обавља по претходно утврђеном плану и ангажује оне полицијске службенике који припадају организационој јединици којој је задатак опредијељен, а ни у ком случају по принципу селекције службеника по било ком основу-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:26