Prilikom pretresa pronađeno oružje / Uprava policije
03/06/2023 u 12:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: U Baru pronađeno oružje i drobilica s manjom količinom droge

Prilikom pretresa na jednoj lokaciji pronađene su lovačka puška i pištolj CZ M57 kalibra 7.62 mm, kao i 43 patrona za lovačku pušku i 8 komada pištoljske municije, navode iz Uprave policije

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije, izvršili pretres stana i drugih prostorija na tri lokacije u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

- Prilikom pretresa na jednoj lokaciji pronađene su lovačka puška i pištolj CZ M57 kalibra 7.62 mm, kao i 43 patrona za lovačku pušku i 8 komada pištoljske municije. Tužilac se izjasnio da ne postoje elementi krivičnog djela. Prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o oružju izdat je B.O. - navode iz Uprave policije.

Osim toga, pretres je izvršen i kod lica D.I. (27). Pronađena je i oduzeta drobilica sa manjom količinom tragova biljne materije zelene boje za koju see sumnja da je opojna droga marihuana.

- Protiv D.I. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga - saopšteno je iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:08