Zaplijenjena marihuana / - UP
17/04/2023 u 13:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: U blizini GP Grnčar pronađeno preko 54 kilograma marihuane

Policijski službenici su uočili lice koje je na leđima nosilo prtljag za koji se pretpostavljalo da je opojna droga, navode iz Uprave policije

Sinoć su službenici Stanice granične policije II Plav pronašli odbačeno veće pakovanje sa sadržajem opojne droge, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Naime, postupajući po operativnim saznanjima, pripadnici granične policije vršili su osmatranje terena u blizini Graničnog prelaza Grnčar i istoimene rijeke. Tom prilikom policijski službenici su uočili lice koje je na leđima nosilo prtljag za koji se pretpostavljalo da je opojna droga - navodi se u saopštenju.

image

Zaplijenjena marihuana

- UP

Kako su saopštili, lice se ubrzo dalo u bjekstvo, primijetivši policijske službenik, te je tom prilikom odbacilo od sebe pomenuti paket.

- Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav su po nalogu tužioca izuzeli sa lica mjesta pomenuti paket u kojem je ustanovljeno da se nalazi zelena biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana - navode iz UP.

Ukupna težina opojne droge koja je pronađena je 54,4 kilograma.

Policija intenzivno radi na identifikaciji, lociranju i procesuiranju pomenutog lica koje se dovodi u vezu sa ovim događajem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:45