Илустрација
24/01/2022 u 09:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УП: У Будви ухапшене три особе

Полиција је синоћ једно лице лишила слободе због покушаја убиства и два због туче

Службеници Управе полиције су у Будви лишили слободе три особе, једну због убиства у покушају а двије због учествовања у тучи.

- Синоћ је будванска полиција обавијештена од стране запослених Хитне медицинске помоћи да је М.Т. (31) из Будве, са више убодних рана у предјелу стомака, примљен на указивање љекарске помоћи.

Активностима на терену полиција је дошла до сазнања да је око 22.40 часова у једном угоститељском објекту у насељу Марковићи дошло до вербалног а потом и физичког конфликта између Д.Л. (21) из Даниловграда и М.Т. са једне стране и И.Б. (19) из Будве и У.С. (23) из Жабљака са друге стране - наводи се у саопштењу Управе полиције.

Криминалистичком обрадом полицијски службеници су дошли до сумње да је током туче И.Б. употребом ножа нанио повреде М.Т. у предјелу стомака. 

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се И.Б. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају а да се Д.Л. и У.С. лише слободе због сумње да су извршили кривично дјело учествовање у тучи. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:19