Наставно особље и директори Гимназије и Поморске испред школског објекта / - Б.М.
27/04/2022 u 17:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управа полиције: Дојаве о бомбама у школама лажне

- Са аспекта извршених контрола, спроведених процедура и поступака које смо до сада реализовали, постоје сви предуслови за несметано одвијање наставног процеса у образовним установама - наводе они

Дојаве о бомбама у црногорским школама биле су лажне, а полиција ради на откривању пошаљиоца мејлова који су стигли на адресе директора. Полиција сматра да се настава може несметано одвијати у наредном периоду.

 - Службеници Управе полиције су поступили по свим пријавама упућеним током данашњег дана, а које су се односиле на наводе о експлозивним направама у васпитно- образовим установа и другим објектима.Припадници полиције су у циљу евентуалног проналаска опасних предмета и отклањања потенцијалних опасности извршили преглед објеката и простора којом приликом нису пронађени сумњиви или опасни предмети.  Активности полиције на идентификацији пошиљаоца су у току, како кроз интензивне полицијско- тужилачке активности у земљи, тако и путем међународне полицијске сарадње - саопштили су из Управе полиције.

ДОЈАВЕ О БОМБАМА У ВИШЕ ГРАДОВА: Обустављена настава у Никшићу, Котору Бару, Улцињу, Подгорици и на сјеверу, дојава и у Oпштини Голубовци

Како наводе, са аспекта извршених контрола, спроведених процедура и поступака које смо до сада реализовали, постоје сви предуслови за несметано одвијање наставног процеса у образовним установама.

Подсјетимо данас је у већини школа широм Црне Горе дојављено да су у школама постављене бомбе, због чега је настава била обустављена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:48