/ - илустрација Дан портал
04/05/2022 u 20:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управа полиције: Лазовић и Миловић нису изашли из ЦГ, документ Еуропола имало само тужилаштво

Један од приоритета у раду Управе полиције је управо идентификовање полицијских службеника повезаних са организованим криминалним групама

Управа полиције није у посједу материјала који је објављен у медијима 3. маја 2022. године, а који се односи на Петра Лазовића и Љуба Миловића. На основу података из евиденција о преласцима државне границе није регистрован излазак из Црне Горе ових лица, казали су из Управе полиције за ТВЦГ.

 Управа полиције до објављивања није била упозната са садржином овог документа.

-Један од приоритета у раду Управе полиције је управо идентификовање полицијских службеника повезаних са организованим криминалним групама, прикупљање доказа у односу на њихове инкриминишуће радње и њихово процесуирање надлежним тужилаштвима, а што је био приоритет и у претходном периоду гдје су остварени конкретни резултати о којима је јавност обавјештена. У наредном периоду Управе полиција ће поступати по свим налозима надлежног тужилшатва, као и до сада, у циљу провјере свих навода објављених у медијима и које тужилаштво сматра релевантним, те ће на располагање ставити све капацитете у циљу што брже и ефикасније истраге- рекли су из Управе полиције.

Тврде да како нијесу у посједу наведеног материјала, те немају сазања о евентуалној угрожености безбједносног сектора као и информацијама које су исцуреле из безбједносног сектора, свакако након свих извршених провјера у односу на наводе из објављених материјала биће извршена анализа и предузете конкретне мјере и радње.

Службеници полиције Петар Лазовић и Љубо Миловић чланови су кавачког криминалног клана, наводи се у документу Еуропола, објавио је синоћ портал Либертас.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 17:16