/ Dan
31/10/2022 u 22:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uprava policije: Radi se na identifikaciji lica sa utakmice FK Petrovac - FK Jezero

Policijski službenici su sa svim navedenim upoznali državnog tužioca u VDT-u u Podgorici koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na identifikaciji lica i da se od njega prikupe obavještenja na okolnosti navedenog događaja

Povodom objavljenih tekstova u medijima sa video-zapisima, nastalim na fudbalskoj utakmici, koja je odigrana 29. oktobra između FK Petrovac i FK Jezero, službenici Uprave policije – Odjeljenja bezbjednosti Budva su odmah nakon dobijenih saznanja o sadržni istih upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama lica sa video zapisa ne stiču elementi bića krivičnog djela iz nadležnosti ovog tužilaštva, saopšteno je iz Uprave policije.

- Takođe, policijski službenici su sa svim navedenim upoznali državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na identifikaciji lica i da se od njega prikupe obavještenja na okolnosti navedenog događaja - saopštili su iz UP.

Navode da službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju mjere i radnje na identifikaciji lica, a o svim preduzetim radnjama javnost će biti blagovremeno obavještena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:23