ГП УРА / - фото: УРА
01/07/2023 u 15:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA: Građani da pročitaju SKY prepiske kriminalaca i uvjere se u njihove veze sa Đukanovićem i Bemaksom

Sve što je Abazović govorio potvrđuje se tačnim, navode iz GP URA

Sve što je predsjednik Vlade i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović govorio u prethodnih dvije i po godine ispostavlja se tačnim iz dana u dan, navode iz URA-e povodom objavljenih prepiski "kriminalnih klanova koji govore o finansiranju iz crnih fondova Demokratske partije socijalista i njenog bivšeg predsjednika Mila Đukanovića".

Da je vrijeme majstorsko rešeto i da će istina kad tad izaći na vidjelo i ovog se puta potvrdilo ispravnim, dodaju iz pokreta URA, pozivajući sve građane da pročitaju objavljene SKY prepiske.

- Juče smo svjedočili da se po prvi put u SKY prepiskama pominje i "Tigar", kodno ime suvlasnika kompanije Bemax Ranka Ubovića kao važnog šrafa u mreži organizovanog kriminala. Vrijeme je majstorsko rešeto, a građani imaju pravo da znaju istinu. 

URA i Abazović su bez zadrške razotkrili mafiju koja je ovu državu držala zarobljenom 30 godina. Sada je na potezu i nadležno Tužilaštvo koje treba da procesuira jasna krivična djela objelodanjena kroz SKY komunikaciju. Ruka pravde je nezaustavljiva, zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 05:16