/ - фото: Ж.Б.
30/12/2021 u 16:51 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Бегзићу истражни притвор, спроведен у УИКС

Он се терети за изазивање панике и нереда.

Баранин Един Бегзић спроведен је у спушки затвор након што је данас саслушан код судије за истрагу, одређен му је истражни притвор. То је речено за портал Дан из Управе полиције. Он се терети за изазивање панике и нереда. Он се недавно предао након вишесатне драме испред НЛБ банке у том граду, а према рабијим информацијама портала Дан имао је лажни пиштољ и експлозив.

- Након дуготрајних преговора Е.Б. се предао службеницима барске полиције. Е.Б. је од раних јутарњих часова блокирао улаз пословнице једне банке у Бару уз пријетње да ће активирати експлозивну направу. Даље активности су у току - саопштили су из Управе полиције на Твитеру.

(ВИДЕО/ФОТО) Бегзић имао лажни пиштољ и експлозив?

-  Уколико је овај видео угледао свјетлост дана, значи да сам ја успио у својој намјери да заузмем филијалу НЛБ банке у Бару. Они су уз помоћ државе успјели да украду паре од јадног народа и радника Приморке из Бара. Ево већ 12 година се ништа не дешава по том питању. Прије него што покажем документацију замолио бих све политичаре да нас оставе на миру. Замолио бих да преко нас не прикупљају поене. Ви треба да радите за народ, а да сте радили свој посао не би ми били у овој позицији. Нас оставите на миру, јер нам је мука од свих вас - испричао је он у видеу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:38