Фото: Исјечак видеа-портал Дан / - Фото: Исјечак видеа-портал Дан
03/06/2021 u 20:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Перовић тврди да су га полицајци тукли, тражи да их Брђанин суспендује

Он се раније обратио Министарству унутрашњих послова, Одјељењу за унутрашњу контролу рада полиције, с изјавом за испитивање овог случаја

Подгоричанин Предраг Перовић затражио је од в.д. директора Управе полиције Зорана Брђанина да суспедује два службекика полиције за која твди да су га претукли, сазнаје портал "Дан".

Он се раније обратио Министарству унутрашњих послова, Одјељењу за унутрашњу контролу рада полиције, с изјавом за испитивање случаја у којем је, како тврди, пребијен од стране которске полиције јер је одбио алкотест. У случај је укључен и Савјет за грађанску контролу рада полиције.

-На снимку се примјећује како полицијски службеник Тихомир Фемић, који се креће иза приведеног лица, десном ногом задаје један ударац у предјелу леђа и задњице приведеном лицу и потом разговара са мушким лицем који на себи има мјицу кратких рукава црне боје и панталоне тамно зелене боје, упућујући се ка патролоном возилу-наводи се у службеној забиљешци Одељења за унутрашњу контролу рада полиције од 2020.године у коју је портал "Дан" имао увид.

-На снимку се примјећује како полицијски службеник Радан Дашић, који Перовића десном руком држи за лијеву надлактицу приликом привођења- шаком лијеве руке Перовићу задаје један ударац у предјелу главе и лица-наводи се између осталогу у поменутом документу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 23:16