/ фото: Управа полиције
08/09/2021 u 17:27 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Подгоричанин оптужен због 200 килограма марихауне

Својим теретним возилом унио је у Црну Гору 221937,542 грама опојне дроге , која је била запакована у 224 пвц паковања и сакривена у специјалном израђеном скровишту "бункеру"

Виши суд у Подгорици потвдио је оптужницу против Б. Н. из Подгорице, власник фирме „В. и п. Б.“ због тога што је 5. марта, преко граничног прелаза Божај, из Албаније ради даље продаје унио у Црну Гору 200 килограма марихуане.

- Својим теретним возилом, марке "МАН", подгоричких таблица, којим је управљао, унио у Црну Гору 221937,542 грама опојне дроге марихуане, која је била запакована у 224 пвц паковања и сакривена у специјалном израђеном скровишту тзв. "бункеру" на каросерији у простору иза кабине у дограђеном простору - спремнику. Дрога је од стране службеника Царинског терминала "З." – Ћ. П. у П. и службеника Управе полиције, приликом контроле пронађена и одузета, а иста је била намијењена даљој неовлашћеној продаји- пише у оптужници коју заступа државна тужитељка Татјана Беговић.

Тим јеизвршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога из члана 300 став 2 Кривичног законика Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:15