Milošević  / - FOTO: SKRINšOT, FACEBOOK, TV E
21/12/2022 u 23:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte snimak: Milošević nasmijan tokom hapšenja

Dok su ga službenici izvodili, Milošević je vidno raspoložen, dok su blicevi fotoaparata sijevali na sve strane

Bivši direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević uhapšen je večeras, a TV E zabilježila je njegovo izvođenje iz prostorija Specijalnog policijskog odjeljenja u Podgorici. 

Dok su ga službenici izvodili, Milošević je bio nasmijan i vidno raspoložen, dok su blicevi fotoaparata sijevali na sve strane.

Kako je kazao večeras specijalni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić, Milošević je uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Uhapšen Rade Milošević: Osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije

- Specijalno policijsko odjeljenje je lišilo slobode bivšeg direktora Uprave prihoda i carina,zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije-  dodao je Radonjić. 

Milošević je početkom oktobra bio priveden u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja po nalogu ANB-a i SDT-a, zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao dio cigareta, koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

On je tada, nakon obavljenog informativnog razgovora u policiji, a u okviru istrage akcije ANB-a i SDT-a o navodnom švercu cigareta, pušten.

Par dana nakon saslušanja u policiji, Milošević je podnio ostavku na funkciju direktora Uprave prihoda iz carina iz, kako je tada kazao, moralnih razloga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:21