Uhapšene dvije osobe / - BOSNA INFO
30/01/2024 u 23:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Svirepo ubistvo u Doboju: Muškarac vezan za drvo i mučen

Ubistvo S.K. je izazvalo šok i nevjericu u Doboju, pogotovo što se radi o mladom čovjeku, ocu četvoro djece

S.K. je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo tijelo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom, a sumnja se da je motiv zločina ljubomora. 

Prema nezvaničnim informacijama, kako prenosi Srpskainfo, istraga je počela nakon što je S.K. pod nepoznatim okolnostima ”nestao” iz kuće.

U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo i sumnja se da je on napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gdje je brutalno ubijen. 

Policija je saopštila da je ubistvo S.K. iz Doboja osumnjičena njegova supruga A. K. i muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik.

Tijelo muškarca pronađeno je na području Doboja, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave. Muškarac, koji je pronađen mrtav, ubijen je na veoma svirep i brutalan način. Mediji prenose da su dvije osobe uhapšene.

Tijelo je pronađeno nago, vezano za drvo u šumi u okolini Doboja, prenosi N1 Sarajevo, pozivajući se na portal Srpska.info.

Taj portal navodi da je ječ o S. K. iz tog grada.

- Muškarac je ubijen nožem. Bio je vezan za drvo i preko usta je imao prelijepljenu selotejp traku. Istražioci su došli do saznanja da se u vezu sa zločinom mogu dovesti muškarac i žena”, kaže izvor blizak istrazi, prenosi Srpska.info.

Isti izvor otkriva da je muškarac priveden tokom dana, a dalja potraga istražioce je odvela u Banjaluku.

U naselju Starčevica privedena je žena za koju se sumnja da se može dovesti u vezu sa svirepim ubistvom u Doboju. Ona je na osnovu automobila locirana u Banjaluci i privedena je na dalju kriminalističku obradu, prenosi taj portal.

Mediji prenose da je policija ubrzo identifikovala osumnjičenog muškarca koji je uhapšen u Doboju, a potom i jednu ženu koja je večeras uhapšena u Banjaluci.

Ubijeni muškarac je, navode izvori Srpskainfo, porijeklom iz sela Sižje u podnožju Ozrena, ali već duže vrijeme živi i radi u Doboju.

Bavio se trgovinom polovnim automobilima i iznajmljivanjem automobila. Njegova radnja se nalazi u centru Doboja.

Svirepo ubistvo Saše K. je izazvalo šok i nevjericu u Doboju, pogotovo što se radi o mladom čovjeku, ocu četvoro djece.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DOBOJUBISTVO
27. april 2024 12:52