foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
15/09/2023 u 20:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Uhapšen vozač: Oborio autom policajca, pa pobjegao

Iz policije ovim putem apeluju na građane da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbjednosti i stvaranju adekvatnog ambijenta za obavljanje policijskog posla

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica uhapsili su vozača L.K. (29) koji je danas prilikom saobraćajne kontrole vozilom udario službenika Uprave policije koji je adobio lake tjelesne povrede.

Njemu se  na teret stavlja krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a koje je izvršio na štetu službenika Uprave policije V.B.

- Službenik saobraćajne policije je danas oko 10.20 časova u Golubovcima, u mjestu Trešnjica, zaustavio vozilo kojim je upravljao L.K. i pristupio kontroli vozača koji je odbio da postupi po zahtjevu službenika policije i mimo odobrenja vozilo stavio u pogon, kojom prilikom je ostvario kontakt sa službenikom policije, a koji je tada zadobio povrede - navode iz policije.

Kako je evidentan značajan broj krivičnih djela i prekršaja, koji su počinjeni na štetu policijskih službenika, ovim putem apeluju na građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbjednosti i stvaranju adekvatnog ambijenta za obavljanje policijskog posla, ali i upozoravaju da će svaki slučaj koji bude usmjeren i koji se bude odnosio na sprečavanje, napad i ometanje ili omalovažavanje službenika policije, u saradnji sa nadležnim pravosudnim organima, biti sankcionisan.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. novembar 2023 00:21