/ ФОТО: ЖАНА БОЈАНИЋ
12/01/2022 u 21:51 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Запљена више од 400 килограма дроге: Сумња се на кокаин

Након пет мјесеци још једна огромна запљена кокаина у Црној Гори, навео је Абазовић

Након што је црногорска полиција реализовала прву велику запљену дроге ове године, инспектори и припадници Сектора за борбу против криминала су наставили са даљим активностима у циљу расвјетљавања овог кривичног дјела. Тако је вечерас испред ЦБ Подгорица био присутан већи број припадника СБОК, полиције и инспектора који су учествовали у данашњој акцији.

Дрога је траспортована ради даљих активности поводом заплијене више стотина килограма дроге, за коју се сумња да је кокаин. Наводно се ради о више од 400 килограма дроге.

Још увијек није познато ко стоји иза ове пошиљке и како је доспјела до просторија компаније "Воли", а полиција ће узети изјаве од више особа и уз сарадњу са међународним партнерима прикупити доказе и информације које су потребне да се овај случај заокружи.

Потпредсједник Владе Црне Горе, Дритан Абазовић, огласио се поводом заплијене више стотина килограма дроге.

- Након пет мјесеци још једна огромна запљена кокаина у Црној Гори. Настављамо заједничку борбу против нарко картела. Одлучно, храбро и без компромиса- навео је Абазовић.

image
фото: заплијењен кокаин

Упутио је честитке Агенцији за националну безбједност, Сектору за борбу против криминала, Специјалном тужилаштву и Управи полиције, међународним партнерима и савјесним грађанима.

Министар унутрашњих послова Црне Горе, Сергеј Секуловић, честитао је припадницима полиције због данашње заплијене више стотина килограма кокаина.

- Честитке за успјешну акцију запљене више стотина килограма дроге! Сарадња органа на високом нивоу. Снажно у заштити грађана и грађанске Црне Горе! - навео је Секуловић на твитер налогу.

ВИДЕО: Жана Бојанић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:57