foto: RTCG, printskrin / - FOTO: RTCG
03/03/2023 u 17:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Viša državna tužiteljka: Za sada ne možemo govoriti o motivu Mladena Bulatovića

Po podacima koje imam iz Kliničkog centra dva lica su sa težim povredama, jedno lice se nalazi na odjeljenju intezivne njege, a ostali imaju lakše povrede, kazala je

Upravo je završen uviđaj i radimo na tome da se utvrdi motiv događaja u Osnovnom sudu, kazala je za Televiziju Crne Gore viša državna tužiteljka Snežana Šišević.

Osnovni sud: Stradali Bulatović nije imao zakazano suđenje, niti je bio pozvan

- Mogu vam reći da je upravo završen uviđaj. Uviđaj sam obavila zajedno sa pripadnicima Forenzičkog centra iz Danilovgrada kao i službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, kazala je Šišević. 

(FOTO/VIDEO): Bulatović se raznio bombom u holu Osnovnog suda, povrijeđeno osam osoba

Istakla je da za sada prikupljeni podaci govore da je upravo lice koje je aktiviralo eksplozivnu napravu stradalo.

- Smrtno je stradalo jedno lice, i za sada prikupljeni podaci govore da je upravo lice koje je aktiviralo eksplozivnu napravu i smrtno stradalo. Osim njega povrijeđeno je osam lica. Po podacima koje imam iz Kliničkog centra dva lica su sa težim povredama, jedno lice se nalazi na odjeljenju intezivne njege, a ostali imaju lakše povrede, kazala je Šišević. 

Navela je da za sada ne može govoriti o motivu.

- Za sada ne možemo govoriti o motivu. Upravo radimo na tome da se utvrdi motiv ovog događaja. Bulatović nije imao poziv da se javi u Osnovni sud. Moram da napomenem u zgradi Osnovnog suda se ne nalazi samo Osnovni sud već i prostorije Osnovnog državnog tužilaštva, zaključila je Šišević. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 21:29