/ - - FOTO: GSS
15/11/2022 u 19:02 h
Božidar Jelovac, Dan portalBožidar Jelovac, Dan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vozilo sletjelo s puta u kanjonu Tare, povrijeđena Pljevljakinja

Kako smo saznali, S.D. je nakon nezgode prevezena u beransku bolnicu. Prema nezvanicnim izvorima radi se o lakšim povredama

Pljevljakinja S.D. danas u popodnevnim časovima je sa automobilom sletjela sa puta u rijeku Taru. Nezgoda se desila na putnom pravcu Mojkovac-Pljevlja u mjestu Splavište. Kako smo saznali, S.D. je nakon nezgode prevezena u beransku bolnicu. Prema nezvanicnim izvorima radi se o lakšim povredama.

Kako nam je saopšteno, jedno vozilo je sletjelo s puta. Nezgoda se dogodila oko 17.30 časova, a  spasilačke ekipe su na lice mjesta upućene.

Za sada nije poznato šta je tačan uzrok izlijetanja vozila s puta.

-Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore kreću u spasilacku akciju u Kanjonu Tare (rejon Splavište). Akcija je organizovana na poziv OKC 112 Direktorata za zastitu i spašavanje MUP-a. Prema prvim informacijama na pomenutom lokalitetu došlo je do saobraćajne nezgode - navode u objavi iz GSS.

Po dolasku na lice mjesta pripadnici GSS-a su obaviješteni da su povrijeđenu osobu iz Kanjonu Tare evakuisali pripadnici Službe zaštite i spašavanja Žabljak.

VOZITE OPREZNO! TOKOM OVE SEMDICE NAJAVLJENA JE KIŠA, MOGUĆA PONEGDJE I MAGLA, VOZAČI SE POZIVAJU DA VOŽNJU PRILAGODE USLOVIMA NA PUTU.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
KANJONTARA VOZILO
04. maj 2024 12:32