Privođenje Vesne Medenice / skrinšat
15/07/2022 u 23:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vrhovni sud produžio pritvor Vesni Medenici za još tri mjeseca

Vijeće Vrhovnog suda odlučujući o predlogu SDT-a produžilo pritvor bivšoj predsjednici tog suda i još sedam okrivljenih

Vijeće Vrhovnog suda produžilo je u petak uveče privor bivšoj predsjednici tog suda Vesni Medenici za još tri mjeseca. 

Vrhovni sud objavio je da je odlučivao je po predlogu Specijalnog državnog tužioca da se Vesni Medenici, njenom sinu MIlošu i još pet osumnjičenih produži pritvor.

Zvanično je saopšteno da je za V.M. donijeto rješenje o produženju pritvora za još tri mjeseca zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, dva krivična djela protivzakoniti uticaj, dva krivična djela protivzakoniti uticaj i krivično djelo zloupotreba službenog položaja putem podstrekavanja.

Miloš Medenica protvoren je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje.

Okrovljeni L.B. i dalje je u pritvoru zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, kao i I.K. zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i dva krivična djela primanje mita.

Okkrivljeni M.B. ostaje u pritvoru zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije  i dva krivična djela davanje mita, okrivljeni S.K. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije  i dva krivična djela davanje mita, kao i okrivljenog G.J. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije  i dva krivična djela primanje mita.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:06