saobraćajna policija / - DAN
11/12/2023 u 13:58 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujačić negirao navode tužilaštva i policije: Tražio poligraf, Simović potvrdio da su prijatelji

Simović je, kako je i objavio portal Dan, naveo da je nije tačna konstatacija Tužilaštva da je Vujačić pripremao napad na njega. Naglasio je da je sve namještaljka od strane policije

Cetinjanin Vukan Vujačić u iskazu kod tužioca negirao je navode istrage kojim ga policija i tužilaštvo povezuju  sa planiranjem napada eksplozivnom napravom na Gojka Simovića.

On je, kako nezvanično saznajemo, u izjavi kod tužioca u cjelosti negriao izvršenje krivičnog djela i "ostao je zaprepašćem činjenicom da ga tužilaštvo i policija dovode u vezu sa pomenutim krivičnim djelom".

Naglasio je u svom tužilačkom iskazu, koji je dao juče,  da je sa Simovićem porodični prijatelj i tražio je poligrafsko testiranje.

Kazao je da sa Blažom Pejovićem (34) i Vladanom Vulićevićem (28), koji su takođe uhapšeni na osnovu iste istrage, nema nikakav kontakt. 

Podsjećamo, Gojko Simović je jutros u svojstvu oštećenog dao  iskaz Višem državnom tužilaštvu, u kojem je takođe kazao da su on i Vujačić prijatelji i da hapšenje Vujačića nema smisla

Simović je, kako je i objavio portal Dan jutros, naveo da je  nije tačna konstatacija Tužilaštva da mu je on pripremao napad. Naglasio je da se radi o policijskoj namještaljci i da je sramota šta se radi porodici Vujačić.

Simović: Policija smješta Vujačiću, on nema veze sa planiranjem napada na mene

Podsjećamo, policija je juče uhapsila Blaža Pejovića (34), Vukana Vujačića (28) i Vlada Vulićevića (28), osumjičene za pokušaj ubistva na Cetinju. Pejović i Vulećević, prema evidenciji Policije, bliski su škaljarskom klanu. Vujačić se ranije dovodio u vezu sa licima koja su bliska kavačkom klanu.

Prema saopštenjima nadležnih, sumnja se da su oni 13. septembra ove godine postavili improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći pod vozilo "Tojota Rav 4", vlasništvo Gojka Simovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:34