/ фото: Архива Дан
31/08/2021 u 18:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вујошевић: Мом куму Буду Крстовићу пресуђују политичари и твитераши, а он ће доказати своју невиност

Зна се четири, пет адреса отприлике које могу да буду у тој позицији и које могу да наруче, допреме и припреме да тај кокаин буде неоткривен, а то треба да открију за то надлежне инстуције-рекао је легендарни тренер Партизана Душко Вујошевић, Порталу Дана

Прослављени кошаркашки тренер Партизана Душко Вујошевић поводом хапшења члана Управе КК Партизан и његовог кума Буда Крстовића казао је за Портал Дан, да је сигуран да тај човјек и његова породица немају никакве везе са било каквим шверцом, а камоли са шверцом 1,4 тоне кокаина. Он је упозорио и политичаре и јавност да не суде прије суђења.

- Свако ко зна тог човјека и ту фамилију зна да он нема никакве везе са трговином ни грама, а камоли тоне кокаина. Због тога ове политичаре и твитераше упућујем да прије него оптуже невиног човјека прочитају "Примјере чојства и јунаштва Марка Миљанова, Више од 30 година се бави трговином банана. Почео је са 15 година спавајући по пијацама, тако да није имао никаве потребе да шверцује дрогу. Јасно ми је да се ради о, по њега стицају лоших околности. Тај товар је праћен, за њега се знало, пропуштен па је очигледно стварни власник тог товара био о томе обавијештен и није скинуо пошиљку тамо гдје је то требало већ је пустио да дође до магацина. Чудно је да полиција која је омдах ушла у магацин није пратила шта ће даље бити са тим товаром. Требали су да виде да ли би фамилија Крстовић растурала тај кокаин или би пријавили пртљаг који нису наручили- казао је за Портал Дан, Вујошевић.

Он истиче како је сигурно да је успјех нове власти то што је заплијењена толика количина кокаина.

- Али се успјехом не може сматрати ако се не открије стварни наручилац тог товара. Свако ко мало боље зна ситуацију у Црној Гори зна да Будо Крстовић не може да буде тај који је уествовао у тој врсти криминала. Зна се четири, пет адреса отприлике које могу да буду у тој позицији и које могу да наруче, допреме и припреме да тај кокаин буде неоткривен, а то треба да открију за то надлежне инстуције. Јасно је и мени да у овом сплету околности Крстовићи морају да докажу невиност и доказаће је, али је недопусутиво да полтичари врше притисак на истражни поступак, истражног судију да би добили политичке поене прије него што је посао до краја завршен- казао је Вујошевић.

Он је додао и да Крстовић није ухапшен јер није био у том моменту у Подгорици.

- Крстовић је првим авионом из Београд одлетио да брани част фамилије и своје име. Пошао је у полицију у најкраћем реалном року од кад се то десило. Дакле, није ухапшен. Претпоставка је да је он учествовао у томе сигурно не би увлачио у то кћерку и не би се појавио у полицији у тако кратком року- закључио је Вујошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 00:58