/ ILUSTRACIJA, FOTO: Ž.B
10/02/2023 u 10:01 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vujošević optužen zbog pokušaja ubistva: Nožem ranio sugrađanina

On je, kako je navedeno potvrđenom optužnicom, 18. jula 2022.godine, u Herceg Novom, u mjestu Bijela, sa umišljajem pokušao da liši života oštećenog L. B.

Novljanin Vuk Vujošević optužen je za ubistvo u pokušaju.

Vujošević uhapšen zbog pokušaja ubistva: Nožem izbo sugrađanina pa pobjegao

On je, kako je navedeno potvrđenom optužnicom, 18. jula 2022.godine, u Herceg Novom, u mjestu Bijela, sa umišljajem pokušao da liši života oštećenog L. B.

- Na način što je prišao oštećenom koji je stajao ispred marketa ‘’K.’’ i zadao mu udarac pesnicom, na koji mu je oštećeni uzvratio udarcem, nakon čega je izvadio nož, zbog čega je oštećeni pobjegao ka svom vozilu parkiranom u blizini. Ali ga je okrivljeni sustigao i sa nožem u ruci ga jurio oko vozila, prijeteći mu da će da ga ubije, da bi, u trenutku kada je do oštećenog došao V. V. i udario oštećenog, okrivljeni V. V. iskoristio taj trenutak i pritrčao do oštećenog L. B., te ga nožem ubo u predjelu desne bočne strane grudnog koša, nanoseći mu osobito tešku tjelesnu povredu- navodi su optužnice.

Time se tereti da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju iz člana 143 u vezi člana 20 Krivičnog zakonika Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 11:47